reede, 7. oktoober 2016

Kuidas meil vahepeal läinud on :)

Huvitav, kas kõigil teistel möödub ka aeg viuhti, nagu meil Murastes, aga igatahes on esimesest koolituspäevast märkamatult juba nädal mööda saanud. Tore oli kõiki digivärgindusest huvitatud kooliperesid kohata. Ja koolitav- koordineeriv rahvas on ka tore :)
Meie Eilikiga lõpetasime neljapäeva õhtul koolituse kahekesi. Priit läks veidi varem ära väga tähtsal põhjusel. Ta on nüüd nimelt täitsa värske Harjumaa Aasta koolijuht. Ja meie oleme väga uhked, et just meie vahva koolijuht selle tiitli pälvis!

Reedel tõestasime, et alati ei pea füüsiliselt kohal olema et asjas osaleda. Digimaailm on piisavalt avar selleks, et koolitusel osaleda ja kaasa rääkida saaks ka mujal olles. Skype oli see tegelane, kes meid aitas.

Kalendris on meil 25. november punasega märgitud. Missioon on meil hetkel küll veel mõtte tasandil, kuid siiski usume, et planeeritav missioon on võimalik ja saab edukalt läbi viidud!

Üleeile oli väga tähtis päev. Õpetajate päev. Kõigile õpetajatele soovime toredat õpetajatepäeva teist püha! Loodetavasti oli teil  sama tore kui meil!

1 kommentaar: